Hajbeültetés nyaralással egybekötve! Tudtad, hogy most kezdődik a hajbeültetési szezon?

Egy korábbi cikkünkben már ecseteltük, hogy 2022-ben szerencsére a férfi kopaszodást már legyőzte a tudomány. Ha érdekel, hogy hogyan veheted fel sikeresen a harcot és szabadulhatsz meg örökre a kopaszodástól, akkor olvasd el korábbi cikkünket!

Ha inkább a nyaralás és a kopaszodás legyőzésének gondolata vonz, akkor olvass tovább! 🙂

Hogy micsoda? A hajbeültetésnek is van szezonja?

Van bizony, méghozzá jó indokkal! A hajbeültetésre ugyanis rendkívül káros hatással lehet a tartós meleg, tehát nyáron ezért nem javasolt hajbeültetést végeztetni. Ebből adódik, hogy a hajbeültetési szezon inkább a hűvösebb időszakra esik, egészen konkrétan szeptembertől májusig tart.

Ez azt is jelenti, hogy ha te mostanában gondolkodsz hajbeültetésen, akkor most van a legjobb időpont arra, hogy lefoglald a helyedet egy olyan hajbeültetés kezelésre, amely véglegesen megszünteti a férfiasságodat csorbító, kéretlen állapotot, vagyis a kopaszodást. De van még egy másik indokunk is arra, hogy most végeztesd el a hajbeültetést…de erről majd a cikk vége felé olvashatsz!

Ó, az a fránya kopaszodás!

Egy ki nem mondott “népbetegségnek” is lehetne nevezni a férfi kopaszodást. Sokan egyszerűen elfogadják a tényt, és hogy ezen nem tudnak változtatni.

Még ha sok férfit látszólag nem is zavar a kopaszodása, sőt bizonyos kijelentésekkel valakik egyenesen bátorítják a férfiakat arra, hogy kopaszok legyenek (például, hogy intelligensebbnek vagy szexibbnek tűnnek tőle) a valóságban sajnos, kutatások bizonyítják, hogy a kopasz vagy kopaszodó férfiak önbecsülését igencsak nagy mértékben befolyásolja ez az állapot, negatív irányba. Természetesen tudjuk, hogy vannak (és mindig lesznek) kivételek, aktuális divatirányzatok, amik a kopaszságot dicsőítik, ill. nyilván az sem ritka dolog, hogy valakinek a párja imádja, ha kopasz férfi van mellette. Mi inkább arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a saját önbecsülésed, jóléted és mentális egészséged ne divathóbortokon és mások véleményén múljon. Tedd azt, ami neked jó, ami téged boldoggá tesz!

A hajhullás és a férfiak önbecsülésének kapcsolatáról készült kutatást angol nyelven itt olvashatod, ahol többek között azt is leírják, hogy a hajhullás az öregedést és a gyengeséget szimbolizálja, ez az egyik oka, hogy a férfiak egyre depressziósabbnak érzik magukat, ahogy a hajuk hullani kezd. A kutatás során megszólított pszichológus pedig elmondta, hogy “A férfiak hajhullása olyan mértékben befolyásolhatja az önbecsülést, hogy a férfi úgy véli, hogy a megjelenése fontos része annak, ami őt értékessé vagy értékes emberré teszi.” A cikk végén felhívják a figyelmet, hogy érdemes minél előbb segítséget kérni, hogy ne fajuljon idáig a kopaszodás okozta probléma.

Mi is ezt tanácsoljuk! Természetesen a segítségnek sok formája lehet például baráti beszélgetés, szakember felkeresése, gyógyszeres kezelés (ha a hajhullás valami betegség miatt alakult ki) vagy a legtartósabb segítség, azaz megoldás a hajbeültetés.

De ne is nekünk higgy ezzel kapcsolatban, hanem azoknak a férfiaknak, akik már meghozták ezt az életre szóló jó döntést és elvégeztették a hajbeültetést. Ezen az oldalon több, kopaszságától megszabadított férfi történetét is megismerheted: https://gethair.hu/gallery/

Ha te inkább egy videót néznél meg a hajbeültetésről, akkor javasoljuk, hogy nézd meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=PjFEiRruevQ

Hol? Mikor? Mennyiért?

Tudjuk, hogy amikor valaki meghoz egy ilyen döntést, akkor és előtte is rengeteg kérdés merül fel benne.

Tényleg kell ez nekem?

Tényleg megéri?

Nem csapnak be?

Biztos nálam is működni fog?

… és még számtalan kérdés, kétely fogalmazódhat meg benned.

Mi ezért is tudjuk jó szívvel ajánlani a Gethair csapatát, akik teljesen átláthatóan működnek, rengeteg sikersztori van a hátuk mögött. A weboldalukon szinte minden kérdésedre megkapod a választ, ami a hajbeültetéssel kapcsolatos, de a legjobb, ha lefoglalsz náluk egy ingyenes konzultációt, ahol teljes körű felvilágosítást kapsz a szolgáltatásról.

Ami különösen csábító az ő ajánlatukban, hogy ha őket választod, akkor nem “csak” egy professzionális, örökké tartó hajkoronával leszel gazdagabb, hanem egy csodás nyaralással is! A Gethair ugyanis elrepít téged a festői Isztambulba, ahol egy hipermodern klinikán fogják elvégezni a hajbeültetést. Ez egy olyan világhírű intézet, aminek nem nagyon van párja az egész világon! Sztárok, színészek, énekesek és más hírességek is előszeretettel választják ezt a helyet, ha meg akarnak szépülni. Ebben a rövid videóban bepillantást nyerhetsz a klinikáról.

Mivel Törökországban van, ezért biztosítanak számodra tolmácsot is, továbbá leveszik a válladról az adminisztráció terhét, árgaranciát vállalnak, így pedig nem csak új hajhagymákkal leszel gazdagabb, hanem egy hatalmas élménnyel is, amiből egy megújult emberként fogsz visszatérni.

Gondolnád, hogy csupán négy nap elég ahhoz, hogy megváltoztasd a sorsodat? Mindössze 3 éjszaka és 4 nap alatt teljesebb emberként térhetsz vissza az életedbe!

Beszéljünk a pénzről

Nem lehet kikerülni az anyagiakat, és nem is akarunk kitérni a téma elől! Interneten és szájról szájra is terjednek a horror sztorik arról, hogy mennyire drága egy hajbeültetés, meg hogy nem is azt kapta az illető, amiért fizetett és hasonló (néha persze igaz) történetek.

Mi a férfihaj.hu-nál azonban többször is ellenőrizzük, hogy kiket ajánlunk – ezért is van az, hogy nem látsz minden posztunkban és cikkünkben promóciót. Elsődleges célunk a valódi, megbízható ismeretterjesztés a férfi haj és arcszőrzet ápolás témakörében.

Visszatérve az árra. Ha vissza emlékszel, a cikk elején írtuk, hogy van egy másik okunk is, hogy miért érdemes most lefoglalni a helyed a hajbeültetésre. Most eláruljuk, hogy miért:

Mint azt mindenki tudja és érzi minden drágul, így, ha benned felmerült egy valós igény a hajbeültetésre, akkor azt javasoljuk, hogy ne halogasd sokáig a döntést. Ez az árnövekedés sajnos elérte a hajbeültetési szolgáltatásokat is, a múlt szezonhoz képest is jelentős árnövekedés tapasztalható világszerte, és nem biztos, hogy meg fog állni. Így, még most éri meg lefoglalni a helyed!

Gondolhatnád, hogy ha ennyire emelkednek az árak, akkor miért repüljek külföldre a hajbeültetés miatt? Ha hiszed, ha nem még így is jobban megéri a Gethair csapatát választani, igen még egy külföldi utazással egybekötött hajbeültetés is olcsóbb jelenleg, mint a magyarországi klinikák árai (hiszen ők is kénytelenek voltak árakat emelni).

Mi a Gethair csapatát szívből tudjuk ajánlani, ha elkötelezted magad a hajbeültetés mellett! Aktuális áraikról nagyszerű és informatív weboldalukon tájékozódhatsz.

Annyit elárulunk, hogy nem fog egy új autó árába kerülni, de még egy régiébe sem! 😉

Sőt, hogy segítsünk a döntésben, a Gethair csapata jóvoltából – akiknek ezúttal is köszönjük, hogy ez a cikk megjelenhetett – most lehetőséged van egy 100 eurós kedvezmény beváltására hajbeültetésed árából. Nincs más dolgod, csak megemlíteni azt, hogy “férfihaj.hu”! 🙂

Reméljük tudtunk segíteni neked a jó döntés meghozásában!

Ha további férfi hajjal kapcsolatos témák is érdekelnek, akkor mindenképp kövess minket közösségi média csatornáinkon, hogy mindig értesülj a legújabb férfi haj témákról!

Férfihaj Facebook

Férfihaj Instagram