Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj Toppikhungary Kft által felajánlott termék ! nyereményjáték – játékszabályzat

A Férfihaj.hu (székhelye: 2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. 108. továbbiakban: Szervező) „Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj Toppik ajándékcsomagot!” (9.900 Ft értékben) nyereményjáték címmel játékot hirdet a Férfihaj.hu  hivatalos weboldalán a hírlevél-feliratkozói számára.

A játék időtartama és a sorsolás időpontja

A játék 2021. november 26-től december 31-ig tart. Nyeremények sorsolása: 2022. január 5.

A játék menete és résztvevői

A játékban azok vesznek részt, akik a Férfihaj.hu weboldalon feliratkoznak a hírlevélre november 26. és december 31. között.

A feliratkozók között 1db terméket sorsolunk ki. A csomag 1 db 12g Toippik hajerősítő rostot tartalmaz.

A hírlevélre történő feliratkozás (név és e-mail cím megadásával) automatikus regisztrációt jelent a Játékban történő részvételre.

A Férfihaj.hu kötelezettséget vállal arra, hogy a Résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. A Résztvevő a Játékban való részvétellel elfogadja a jelen szabályzat minden rendelkezését.

A Játékosok tudomásul veszik, hogy adatszolgáltatásuk önkéntes, de a Játékban történő részvétel feltétele.

Nyeremények

A nyertes sorsolását, kiértesítését és a nyeremények kiosztását a Szervező kezeli. A résztvevők személyes adatainak feldolgozása és egyeztetése a Szervező által történik.

A nyertes a sorsolás után e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Ferfihaj.hu semmiféle felelősséget nem vállal.

A nyeremény más termékre vagy szolgáltatásra nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át.

Tájékoztatási kötelezettség

A Szervező maximum két alkalommal próbálja meg felvenni a kapcsolatot a nyertessel a hírlevél-feliratkozáskor megadott e-mail címen. Ha a nyertes az értesítés ellenére sem válaszol, illetve saját maga nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel a Játék lezárultát követő két hétben, akkor azt a Szervező annak tekinti, hogy a nyertes lemondott nyereményéről.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékban kizárólag magánszemélyek vehetnek részt.

A játékban való részvétel ezen szabályzat elfogadásának minősül. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Férfihaj.hu munkatársai, valamint a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

Felelősség

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Ferfihaj.hu semmiféle felelősséget nem vállal.

A Szervező kizár minden felelősséget olyan tőle független, előre nem látható események (vis major) vagy harmadik személyek tevékenysége miatt, amely számára nem felróható módon következik be, ideértve azt az esetet is, ha a Játék idő előtti befejezésére kerülne sor.

A Ferfihaj.hu fenntartja magának a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén. Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

A nyereményjátékot a Facebook és az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Adózás, bejelentési kötelezettségek

A nyeremények után esetlegesen fizetendő adót a Szervező fizeti. A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel.

Adatvédelem/ személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Férfihaj.hu a nyertes személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen kezelje marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Férfihaj.hu ezen információkat nem adja tovább.

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk megadott e- mail címre tájékoztató és kifejezetten reklámcélú tartalmak kerüljenek továbbításra az Szervező által meghatározott időközönként. A hírlevélről a Játékos bármikor leiratkozhat.

A Férfihaj.hu kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

A www.ferfihaj.hu weboldalhoz tartozó részletes adatkezelési tájékoztató az alábbi linken megtekinthető: