Férfi haj trendek 2023-ra

Eltelt egy hónap 2023-ból is – és szinte észre sem vettük!

A 2023-as férfi hajtrendek pedig már most meg vannak jósolva.

Ennek apropóján született meg ez a cikk, ahol arra vonatkozóan kapsz tippeket, hogy a maradék 11 hónapban mire érdemes figyelned, ha követni akarod a férfi haj divatot.

A 2023-as férfi hajtrendek a kijelentésről szólnak. Az éles halványításoktól a tengeri sós spray-kig, a legújabb megjelenések mind arról szólnak, hogy kitűnjünk és kifejezzük magunkat. Akár új stílust keresel az irodába, akár a hétvégén szeretnéd felkelteni a figyelmet, mindenki számára van valami.

klasszikus férfi frizurák

Klasszikus frizurák

A fodrászok tanácsot adnak, hogy milyen haj ápolási termékeket használj, és javaslatot tesznek számodra a legmegfelelőbb hajvágásra. A férfiak körében idén népszerű hajvágások közé tartozik a fade, a quiff, a tüske, az undercut, a francia crop és az alacsonyan kúpos fade. Mindezen klasszikus fazonok között biztosan találsz valamit, ami megfelel az egyéni stílusodnak.

Merész színek uralják a 2023-as férfi hajtrendek élét 

Ha merészen szeretnél “nyilatkozni”, érdemes lehet a színekkel kísérletezni. A hajformázási trendek közé tartozik a kócos sörény, a tüskés haj, a fagyott hajvégek, a kiemelések és a csillogó színek. Akár az élénk kék, a hűvös szürke vagy a lágy rózsaarany mellett döntesz, biztosan kitűnsz a tömegből.

kék színű férfi haj

Hajápolási tippek

Ahhoz, hogy a hajad a lehető legjobban nézzen ki, fontos, hogy jó minőségű hajápolási termékekbe fektess. A természetes samponok és kondicionálók mindig jó választásnak bizonyulnak, csakúgy, mint a tápláló olajok, szérumok és hajpakolások. Ha befektetsz egy kiváló minőségű hajformázóba, például hajvasalóba vagy göndörítő pálcába, az segít a tökéletes megjelenés elérésében. 

Összességében a 2023-as férfi hajtrendek a szórakozásról szólnak, és arról, hogy kísérletezzünk a megjelenésünkkel, hogy megtaláljuk a tökéletes stílusjegyeket. A megfelelő tanácsokkal és hajápolási termékekkel olyan új külsőt hozhatsz létre, amellyel egész évben jól nézhetsz ki és pompásan érezheted magadat! 🙂

természetes férfi hajápoló termékek

Tippek a megfelelő fodrász megtalálásához

A megfelelő fodrász megtalálása kulcsfontosságú a nagyszerű hajvágáshoz. Győződj meg róla, hogy olyan fodrászt választasz, aki jártas a legújabb stílusokban, és aki jó tanácsokkal tud szolgálni azzal kapcsolatban, hogy milyen termékeket használj. Kérj ajánlásokat barátoktól és családtagoktól, vagy nézz utána az interneten, hogy mások mit mondtak a fodrász munkájáról.

Amikor először látogatsz el a fodrászhoz, mindenképpen legyen a fejedben egy koncepció, amivel tud dolgozni a fodrász, keress néhány képet a kívánt stílusról. Az okostelefonok világában ez már nem nagy kíhívás, de jó, ha nem ott kell keresgélni, amikor már a fodrász székben ülsz. Ez segít a borbélynak abban, hogy megértse, milyen megjelenésre törekszel, és hogy milyen módosításokat szeretnél látni a hajadon.

férfi fodrász

Végül pedig legyél őszinte és nyílt a fodrászoddal. Beszélj a kívánt megjelenésről és az esetleges aggályaidról. Így együtt dolgozhattok a számodra tökéletes stílus kialakításán. 

Ezekkel a tippekkel biztosan megtalálod a tökéletes fodrászt, és olyan frizurát kapsz, amelyet szeretnél. Sok sikert!

Kövess minket a legjobb és legújabb férfi hajápolási tippekért és tanácsokért. Ezeken a felületeken vagyunk jelen:

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkba!

Facebook oldal

Instagram oldal