Frizurák, amikkel lenyűgözően fogsz kinézni a Valentin-napi randin!

Ha már tudod, hogy újítani akarsz, de még nem tudod, hogy pontosan milyen is legyen az új Valentin-napi randis megjelenésed, akkor most adunk néhány tippet neked! Egy stressz faktorral kevesebb, ha nem kell a frizurán gondolkodni. Elég lesz csak azon izgulni, hogy milyen hülyeségeket fogsz mondani a randevún…:)

Tört fade fürtökkel 

férfi haj, tört fade fürtökkel 

Ez határozottan az egyik legvagányabb hajvágás, amely most (még mindig) a legújabb férfi frizurák tekintetében trendi. Részletesen kidolgozott, modern és jellegzetes megjelenésű férfi haj ez. A tört fade egy félkörívvel rendelkezik, amely a nyak hátsó részén hosszan meghagyja a hajszálakat. A legjobb, ha a Mohawk egy visszafogott változatával párosítod a tetején, így a frizurád éles lesz, sok textúrával a tetején.

Hullámos volumen alacsony fade 

férfi haj, hullámos volumen alacsony fade 

Ez a következő frizura egy klasszikus vágás, de egy oldalsó, határozottan formázott hullámokkal és alacsony fade-vel kombinált oldalsó söpréssel frissítették. A határozott hullámok éles részletei modern lendületet adnak ennek az egyszerű frizurának. A hajszálak egy bizonyos irányba vett és fújva szárított részeit göndör hullámok hatását keltik. Ez a frizura jó lehetőség arra, hogy egyedi formájával és a tetején lévő formázott textúrájával biztosítsa, hogy idén Valentin-napon felfigyeljenek rád. Ha szeretnéd felhívni a figyelmet az arcodra, ez a frizura megteszi a hatását. Ez a hajvágás határozottan a flancos frizurák vonalán mozog, és jól állna valakinek, aki szeretne egy kis felhajtást a hajával, de mégis van egy klasszikus vonása.

Ollóvágás alacsony fade-vel

férfi haj, ollóvágás alacsony fade-vel

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak szeretik az ollós vágást, mivel az ebben a hajviseletben rejlő precizitás nagyon hízelgő megjelenést eredményez. Ez az alacsony fade-vel kiegészített ollós vágás ideális, ha egy dominánsan tiszta és hibátlan fodrászvágásra vágysz. Ez a gondtalan hajvágás akkor felel meg neked, ha egy egyszerű hajvágást keres, de mégis szeretnél valami extrát belevinni. Ennek a hajvágásnak a tetején lévő volumen, kiegészítve egy tiszta, alacsony fade-vel, nagyon sokoldalú hajvágássá teszi, amely bármilyen öltözékhez illik, amit azon a bizonyos Valentin-napi estén a partnered lenyűgözésére tervezel! Néha a legegyszerűbb hajvágás is olyan átkozottul jól nézhet ki!

Ne feledd, foglalj hamar időpontot a fodrászodhoz, ilyenkor ugyanis megrohamozzák őket! 😉

Valentin-napi randi

Kövess minket a legjobb és legújabb férfi hajápolási tippekért és tanácsokért. Ezeken a felületeken vagyunk jelen:

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkba!

Facebook oldal

Instagram oldal