Itt a tél(ies) idő! Ideje felfrissíteni a frizurádat

A tél közeledtével itt az ideje, hogy felfrissítsd a megjelenésed. A legtöbb férfi számára ez a hajjal kezdődik. Tehát az első dolog, amit érdemes megfontolni: mennyire idejétmúlt a frizurád? 

Valami új férfias megjelenésen gondolkodsz?

A férfi hajviselet már koránt sem egysíkú. A 70-es évekbeli gondtalan frizurától kezdve az elegáns és kifinomult oldalt elválasztáson át, az idei szezon (is) gazdag hajötletekben. Nézzük, mit tartogatnak számunkra a mai stylistok.

Téli divatos hajviseletek 2022 telére

Hátra simított férfi haj

A zsírosított olaszos megjelenés még mindig menő – ki gondolta volna? 

Vito Corleone hátrasimított hajjal a Keresztapából.

Ha ezt a stílust szeretnéd megalkotni, inspirálódj a maffia kultúrájából – gondolj Tony Montanára a Sebhelyesarcúból vagy Vito Corleone-ra a Keresztapából. 

Minden hajszál a helyén van, minden fényes és hátracsúszott marad, mint egy született úriember!

Lazán hosszú férfi haj

Steve Aoki rajongó vagy esetleg? Úgy tűnik, a hosszú tincsek szeszélyes új trenddé váltak.

Steve Aoki stílusos, hosszú férfi haja

De tartsd észben, hogy kevés férfi tudja megfelelően viselni a hosszú hajat! (A türelem és hajgondozás tradicionálisan nem a férfiak erénye 😀 ) Ezen felül erős csontozatra van szükség, különösképpen egy határozott állkapocsvonalra, hogy megőrizhesd ennek a megjelenésnek a férfiasságát.

A ‘70-es évekbeli Shag

Emlékeztek még a ‘70-es évek férfi hajdivatjaira? Nem? Nem baj, Magyarországon amúgy is inkább csak a külföldi sorozatokból lehet ismert ez a fajta hajviselet.

Shag férfi hajviselet

Ha egy kis nosztalgiázásra támad kedved mégis, akkor a ‘70-es évek egyik fő hajtrendjét idézi a shag (akkor nagy dobás volt férfiaknak ilyet viselni), ami 2022-ben is megállja a helyét. A könnyed textúrájáról és középhosszú vágásáról ismert, robusztus, laza hangulatot áraszt. Csak arra ügyeljünk, hogy ez a stílus ésszerűen szelíd legyen – van egy vékony határvonal a szépen rendezetlen és az egyszerűen hajléktalan kinézet között.

Shag

A Pompadour

A divat visszahozza Elvis Presley régimódi, fiús fürtjeit. Az 50-es években nagy divat volt a pompadour.

Arról, hogy mi a pompadour (magyarosan pompadúr), már itt is írtunk, de álljon itt is egy kis emlékezetfrissítő: a pompadour egy telt, végigsöpört stílus, ami sok extra magasságot ad a hajad tetején. 

David Beckham egy klasszikus pompadúr hajjal

Tökéletes azoknak az uraknak, akik szeretik a sok volument a hajukban, és nem bánják, ha fél órát kell a hajszárítással, fésüléssel és formázással tölteniük. Sőt, ez a férfi frizura egy csomó nyűg és előkészítés, ha válogatós típus vagy. 

Alapvetően, ha nem vagy olyan, aki valóban élvezi, hogy művészi módon bánik a hajával, akkor ez a vágás nem neked való. Emiatt egy figyelmeztető címkét ragasztunk rá: “nagy karbantartást igényel”, de az eredmények igencsak lenyűgözőek – nagy nyereség a kinézet terén, ha mégis rászánod az időt és energiát!

Oldalt elválasztott férfi haj

Semmi sem lehet manapság elegánsabb és szexibb, mint egy jól megcsinált oldalválaszték. A hölgyek imádják, te pedig azonnal jóképűbbnek és sikeresebbnek tűnsz. Ez a stílus ráadásul hihetetlenül sokoldalú, és gyakorlatilag bárhol viselhető, a hétköznapoktól az irodán át, egészen egy kocsmás randiig.

Oldalt elválasztott férfihaj

Emellett elég letisztult ahhoz, hogy egy kis borostát is elbírjon még az arcod ehhez a hajviselethez. És egy másik hízelgő bónuszként segíthet kiegyensúlyozni az arcvonásaidat, továbbá ellensúlyozza az olyan kiemelkedő tulajdonságokat, mint például a nagy orr.

Ha megpróbálkozol ezekkel a frizurákkal, ne feledd, hogy olyan minőségi hajformázót használj, amely szilárd, de rugalmas tartást biztosít a természetes hatás érdekében. 

Írd meg nekünk Facebook csoportunkban, hogy Te idén télre milyen hajviseletet fogsz beújítani?

A lenti linkre kattintva tudsz csatlakozni a zárt, férfi haj csoportba!

Zárt Facebook csoport – Exkluzív tartalmakkal

Facebook oldal

Instagram oldal