Top 30 férfi haj stílus 2021 (1. rész)

A te hajad elég stílusos volt 2021-re? 🙂

Elérkeztünk a nyár végéhez, vagy másképpen nézve túl vagyunk a 2021-es több mint felén!

Jó alkalom arra, hogy kicsit visszatekintsük az év népszerű férfi hajviseleteire.

Az idei év folytatta 2020 felfedezéseit a merész hajvágási stílusokban. A rövid átmenetektől és alulvágástól a közepes hosszúságú átfésülködésig és frufruig, sőt a hosszú férfi kontyokig és fonatokig, ebben az évben stílusos lehetőség állt és áll rendelkezésre minden hajhosszhoz és típushoz. 

Íme a legnépszerűbb nemzetközi férfi hajvágási stílusok, amelyet minden férfinak ki kell próbálnia:

1. Kefehaj (Crew cut)

A kefehaj stílus egy klasszikus és nem fog sehova menni még egy jó darabig. Próbáld meg a kefehajat oldalt átmenetes vágással feldobni vagy próbáld ki a picit hosszabb Ivy League stílussal!

2. Undercut

Az elmúlt évek legnépszerűbb férfi hajstílusa. Továbbra is dominálja a fodrászatokat, gyakran kérik együtt frufruval vagy kefehajjal.

3. Szétválasztott undercut

Azok számára, akik rövid hajat kedvelik, mégis nagy hatást szeretnének elérni, a szétválasztott undercut fantasztikus választás. A stílusos és szemet gyönyörködtető megjelenés borotvált oldalakat tartalmaz, amelyek teteje hosszabb. Szakállal is remekül mutat.

szétválasztott haj

4. Alacsony átmenetű 

Az átmenetekben az a legjobb, hogy nagyon könnyen személyre szabhatóak az egyén ízlésének megfelelően. Például, ha alulértékelt, de mégis teljesen stílusos megjelenést szeretnél, az alacsony átmenetes hajvágás kiváló választás.

Alacsony átmenetű 

5. Közepes átmenetű

Ez a fajta átmenet elegáns és okos megjelenést biztosít a viselője számára, amikor a fej boltozatánál hosszúról rövidre vált. Érdemes lehet elgondolkodni a ejtett átmenetes verzión is, így az átmenet a fül mögött ereszkedik le ezzel egy ívformát hozva létre.

Közepes átmenetű

6. Magas átmenet

Az oldalaknak köszönhetően, amelyek gyorsan elkeskenyednek hosszúról rövidre, a magas átmenet feltűnő és stílusos megjelenésű. Ennek a frizurának a kialakítását már érdemes egy tapasztalt borbélyra bízni, mivel a hosszúság osztás következetlenségei nagyon észrevehetők lehetnek, ha nem megfelelően van levágva.

Magas átmenet

7. Oldalt vágott

Bár sokkal több új és izgalmas hajvágás létezik a férfiak számára, az oldalsó rész ilyen módon levágott változata továbbra is az egyik legnépszerűbb választás. Nem csoda, hiszen egyszerű és okos megoldás, sőt még elegáns is!

Oldalt vágott

8. Buzz vágás

Ez azok számára megfelelő választás, akik a rövid haj hosszúságot kedvelik. A rövid férfi haj valószínűleg sosem fog kimenni a divatból, de ha egyéb megjelenésedben is tartani akarod a lépést a divattal, akkor válassz emellé a frizura mellé például egy szakadt farmert és bőrdzsekit: a várt hatás nem fog elmaradni! 🙂

buzz vágás

9. Caesar vágás

Nem túlzás azt mondani, hogy ezt a hajviseletet maga Julius Caesar hozta divatba, ami nem éppen most volt, de ez nem is jelezheti jobban időtállóságát. Ez a hajviselet (ismerve Caesart) egyértelműen a hatalom megtestesítője. Ahhoz, hogy magad is viseld ezt az erőteljes frizurát a borbélyodnak rövidre kell vágnia a hajadat egy rövid, vízszintes frufruval kiegészítve. Ha kicsit fel akarod dobni, akkor kiegészíthető egy naprakészebb oldalsó átmenettel.

caesar hajviselet

10. Francia vágás

A francia vágás nevű hajviselet újra kezd a divatos frizurák közé emelkedni. A hajvágás rövid hosszúságú, és felülről előre van kialakítva. Ez a stílus a legjobban viselhető bő textúrával, ellenkező esetben kissé rendetlen hatást kelt.

Francia vágás
Ezek voltak a rövid hajak, most nézzük meg a közepesen hosszú trendi hajviseleteket!

11. Bro Flow

Minden korosztályú úriembernek nagyszerű választás ez a hajviselet, ha egy kissé faragatlan, mégis szofisztikált megjelenés a cél. Így például bármilyen irodába is megfelelő viselet annak ellenére, hogy ez már hosszú hajnak minősül. 🙂 

bro flow

12. Pompadour

Ha még nem próbáltad ki a pompadour frizurát, akkor itt a lehetőség. A trendi megjelenés elérése érdekében kérd meg fodrászodat, hogy hagyja meg a hajadat hosszúra a tetején. Ezután pomádéval formázza felfelé és hátra a hajadat, amíg elegáns dudort nem hoz létre a fej tetején.

férfi pompadour

13. Visszasimított

A visszasimított stílusok klasszikusak, mégis kortárs kedvencek. A megjelenés biztosításához csak ügyelj arra, hogy a hajad tiszta és vastag legyen, ahelyett, hogy lenehezítenéd különféle termékek súlyával.

visszasímított férfihaj

14. Quiff

Bár hasonlít a pompadour hajviseletre, a quiff egy hajszálnyit (haha ^^) mégis eltér. A pompadourral ellentétben, itt a homloknál van egy hajból kidomborodó rész, ami visszahajlik a fejtetőre.

quiff férfihajviselet

15. Blowout

Az angol neve a haj megjelenésére utal (“szélfújta”). Ez a nagyszerű hajviselet közepesen erős hajat igényel a fej tetején, cserébe biztosítja azt a megjelenést, mintha éppen a tengerparton járkálva fújta volna össze a hajadat a szél. 🙂

szélfúja haj

Reméljük találtál magadnak megfelelő frizurát az év további részére is, ha mégsem, akkor várd meg a következő 15 darab 2021-es férfi hajviseletet, amit hamarosan elhozunk neked!