Nagyszerű hajstílusok kerek arcú férfiaknak

A legjobb frizurák kiválasztása kerek arcokhoz nem a legújabb trendekről vagy a legmenőbb vágásokról szól, hanem inkább arról, hogy az arcformádhoz legjobban illő frizurát válassz. Bár a legtöbb fodrász egyetért abban, hogy a kerek arcú férfiaknak néha nehezebb lehet kiválasztani egy jó frizurát az arcformájukhoz, az viszont könnyebb, mint gondolnád, hogy stílusos frizurákat találj a kerek arcodhoz.

Útmutató a megfelelő rövid vagy hosszú hajhoz kerekded arcú férfiaknak a kívánt megjelenés eléréséhez

Hogy inspiráljunk a következő hajvágásodhoz, összeszedtünk neked egy csokrot a legjobb frizurákból kerek arcú férfiaknak. Az oldalsó fade vagy undercut, a felső részen pedig a trendi férfi frizurák példái segítségével biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a tökéletes stílust.

A megfelelő frizura kiválasztása egy kerek archoz

A kerek arcot úgy jellemezhetjük, hogy ugyanolyan arcvonásokkal és formával rendelkezik, mint a szögletes arc, de kevésbé szögletes vágásokkal vagy lágyabb élekkel. Alapvetően az arcod oldalai lekerekítettek, az arccsontod az arcod legszélesebb része, az állad pedig simább és kevésbé hangsúlyos. 

Az alábbiakban különböző arcformájú férfiak illusztrációit láthatod, ami alapján te is eldöntheted, hogy te melyik típusba tartozol.

A kerek arcú férfiak számára a legjobb frizura a hátul és oldalt rövid (közép- vagy magas fazonú), felül pedig kissé hosszabb. Ez a frizura lehetővé teszi, hogy pompadour-t, slick back-et, quiff-et, undercut-ot vagy oldalválasztékot formázz. A cél az, hogy a hajaddal megnyújtsd az arcodat, és kerüld a szélesség növelését.

Frizurák kerek arcú férfiaknak

Ha nehezen tudsz kiválasztani egy jó frizurát a kerek arcodhoz, itt van néhány kép a legjobb frizurákról, amelyek közül választhatsz. Ezek mindegyike kiváló választás bármilyen arcformájú pasinak, de különösen jól állnak a kerek arcú férfiaknak.

Pörgesd végig ezeket a nagyszerű férfi frizurákat, amelyek tökéletesen passzolnak a kerek arcformához és válaszd ki a számodra leginkább tetszőt! 🙂

Magas átmenet és hosszú átfésülés

Oldalakon rövid és oldalra söpört frufru

Alacsony taper átmenet és felfelé fésült haj

Magas átmenet és modern quiff

Sűrűn hátrafésült + taper átmenet és rövid szakáll

Hasznosnak találtad? Küldd el egy ismerősödnek is a cikket, aki még nem találta meg a kerek arcához való megfelelő frizurát.

További hasznos tartalmakért kövess minket Facebook és Insta oldalunkon is.