Ünnepi férfi frizura és megjelenés – mi más!

Az évnek ebben az időszakában nem tudunk ellenállani annak, hogy karácsonyi, ünnepi témájú cikket hozzunk nektek! Persze nem kell mindent komolyan venni, ami itt van – a lényeg, hogy Te jól érezd magad a bőrödben. Ehhez pedig elengedhetetlen egy szuper karácsonyi haj.

Ha máskor nem is, a karácsonyi rokon látogatások alkalmával mindenki megpróbálja a legjobbat kihozni megjelenéséből, hiszen vannak olyan családtagok, akikkel csak egy évben egyszer, karácsonykor találkozunk, így akaratlanul is azon vagyunk, hogy “jól nézzünk ki”.

Mivel év végén mindenki rohan, mi sem akarjuk bő lére ereszteni tanácsainkat, tippeinket, ezért hát kezdjük is el!

Itt van néhány ötlet férfi hajápolási témákhoz a tökéletes karácsonyi haj kapcsán:

elegáns férfi karácsonyi haj

Karácsonyi haj: 

Keress inspirációt a karácsonyi frizurák terén, és próbálj ki új stílusokat! Legyen az egy csinosan elrendezett lófarok, egy szigorúan a helyére rögzített copf, vagy éppen egy könnyed bozont, biztosan találsz olyan frizurát, amely tökéletesen illik az ünnepi hangulathoz.

Hajápolási termékek:

Karácsony és az újév tökéletes alkalom lehet új hajápolási termékek kipróbálására. Keress olyan termékeket, amelyek segítenek megerősíteni és ápolni a hajadat, például hajpakolásokat, hajbalzsamokat, hajolajokat stb.

Frizurák tartóssá tétele: 

Ha szeretnéd, hogy a frizurád ünnepi alkalmakkor is tökéletes maradjon, próbálj meg olyan termékeket használni, amelyek segítenek megtartani a frizurád formáját. Például használhatsz hajfixáló spray-t, hajlakkot, vagy éppen hajgumikat.

És akkor jöjjön néhány vicces “karácsonyi frizura”. Ez már itt inkább a poén része írásunknak, de ha Te vagy a család viccmestere, akkor a kicsit körében biztosan nagy sikert fogsz aratni, ha ennyire “alkalomhoz illő” frizurával/szakállal jelensz meg előttük! 🙂

Bulis karácsonyi férfi szakáll

mókás karácsonyi férfi haj

Vicces karácsonyi gyerek frizura

Amikor a karácsony már lecsengett, akkor jöhet az igazi buli: a szilveszter és újév!

Öltözködési tanácsok szilveszterre: 

A szilveszter az év utolsó estéje, így nagyszerű alkalom lehet arra, hogy valami különlegeset viselj. Az újév új lehetőségeket hozhat a ruhatáradban is. Gondolj bele, milyen új darabokat szeretnél beszerezni, és hogyan tudod őket a meglévő ruháiddal kombinálni. Ne feledkezz meg a hajadról sem, mert a megfelelő frizura is nagyon sokat dobhat az öltözékeden!

férfi haj év vége

Hajstílusok szilveszterre: A szilveszter egy nagyon különleges alkalom, és ezért a hajstílusodat is különlegessé teheted. Próbálj ki valami újat, például egy kicsit bátrabb frizurát, mint amit általában viselsz. Legyen az egy gyönyörűen elkészített copf, vagy éppen egy könnyed bozont, biztosan találsz olyan stílust, amely tökéletesen illik az ünnepi hangulathoz.

Hajápolási termékek újévre: 

Az újév tökéletes alkalom lehet új hajápolási termékek kipróbálására. Keress olyan termékeket, amelyek segítenek megerősíteni és ápolni a hajadat a téli időszakban, légy bátrabb és nyiss az új dolgok felé!

Frizurák tartóssá tétele újévkor: 

A szilveszteri bulik hajlamosak eldurvulni…de ha szeretnéd, hogy a frizurád újévkor is tökéletes maradjon, akkor használj extra erős hajformázókat például zselét és hajlakkot.

Reméljük, ezek a tippek segítenek ötleteket szerezni a férfi hajápoláshoz kapcsolódó karácsonyi és újévi tevékenységek terén!

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkban!

Facebook oldal

Instagram oldal