Élménybeszámoló Keresztes Zsolttól: Hajbeültetés Törökországban

A Gethair csapata felkérte Zsoltot, hogy beszéljen az általuk szervezett törökországi élményeiről, tapasztalatairól, amit a hajbeültetés során szerzett.

Elég sok mesélnivalója van és szerencsére reklámfotósként, videósként mindezt élvezetes formában teszi.

Ha egyből megnéznéd a beszámolójának első részét videónaplóként, akkor kattints ide.

De miről is beszél majd a videóban?

Megosztja veletek őszinte véleményét onnantól fogva, hogy felkérték őt egészen a hazautazásáig.

Olyan kérdésekre válaszol nyíltszívűen, minthogy:

  • hogyan néz ki az utazás?
  • milyen Isztambul?
  • milyen körülmények fogadnak, amikor leszállsz a gépről?
  • milyen a szálloda és közbiztonság?
  • milyenek az orvosok, na és a klinika?
  • tényleg fáj a beültetés?

És talán a legfontosabb kérdés: Miért utazna el valaki Törökországba egy hajbeültetésért, amikor ezt Magyarországon is megtehetné?

Itt már rögtön egy spoilerrel kezdünk:

Azért, mert még így is olcsóbb!

Kiutazással, 5 csillagos szállodában és a kezeléssel együtt is kevesebbet kell fizetned, mintha itthon csináltatnád …elég hajmeresztő (szóvicc szándékos! 🙂 ) de így igaz!

Zsolt már a videó elején elmondja, pontosabban összefoglalja azt, hogy mi az a 4 indok, ami miatt nem bánta meg, hogy a Gethair csapatát választotta. Ezek a következők:

  • Minden költséggel együtt olcsóbb, mintha itthon csináltatná a hajbeültetést, ráadásul a Gethair csapata mindent elintézett helyette (pl. Repjegy, szállás foglalást, magyar tolmács asszisztenciáját, transzfereket stb.)
  • Szinte 2x több hajhagymát (graftot) ültetnek be azon a klinikán, mint az itthoniakon
  • Törökországban már egy iparág épült az ilyen szépészeti beavatkozásokra, így egyrészt rendkívül profi kezekben volt, másrészt nem kellett szégyenkeznie, amikor bekötött fejjel járkált az utcán, az ilyen turisták látványa ott teljesen megszokott
  • az utolsó pont inkább csak egy extra pont, de azért nem mellékes: Isztambul gyönyörű! Ha már ott vagy mindenképp érdemes megnézni turista  szemmel is!

Nézd meg a teljes élménybeszámoló videót privát Facebook csoportunkban, ahol számos egyéb kérdésedre is választ kaphatsz a kopaszodás témájában!

És innentől érvényes az a mondás, hogy “egy kép felér 1000 szóval”

Gondold el, akkor mennyi mindent tudhatsz meg egy közel fél órás videóból! 🙂

Kíváncsi vagy, hogy milyen volt Zsolt repülő útja?

Hogy milyen szobában szállt meg?

Hogy milyen Isztambul egy hétköznapja egy profi videós lencséjén keresztül? Nézd meg Zsolt videóját:

Az első videó, amit Zsolt közzétett igazából felfogható egy apró turisztikai videóként is, bár – ahogy a videóban is elmondja – ő inkább az ott élő emberekre akarja helyezni a hangsúlyt videójában, mivel fontosnak tartja, hogy ledöntsön pár sztereotípiát az ott élőkről.

Magáról a városról gyakorlatilag csak szuperlativuszokban tud beszélni, de azért nem részrehajló. Megemlíti az apróbb bukkanókat is (pl. a káoszos gyalogos közlekedés).

Elmondja, hogy egy 15 milliós városhoz híven a legtöbb helyen már lehet kártyával is fizetni, de a jó öreg készpénzt se felejtsünk el magunknál tartani, ha megtetszik valami nekünk például egy kis bazárban, akkor ott lírával jobb eséllyel tudunk vásárolni, alkudni.

Összességében elmondható, hogy Zsolt nagyon pozitív élményekkel gazdagodott az utazás részt illetően, várjuk következő videóját, ahol magáról a hajbeültetésről fog bővebben beszélni.

A videót teljes egészében ebben a ITT tudod megnézni.

További hasznos infókért a kopaszodás témában pedig ide érdemes ellátogatni:

Kopaszodom, mit tegyek? Facebook csoport, KATT