Ezek a legmenőbb férfi frizurák 2021-re

Legjobb férfi frizurák 2021.
2020 legtöbbünk számára nem éppen azt hozta amit vártunk, éppen ezért fontos, hogy bizakodóan tekintsünk 2021-re! Legyen ez a megújulás éve, aminek részeként új frizurát választhatsz magadnak, kihangsúlyozva férfiúi önmegvalósításod. Legyen bármilyen is személyiséged, vagy adottságaid Te is megtalálhatod a stílusodnak megfelelő legjobb frizurát, egyszerűen csak nyitott szemmel kell járni. Összeállításunkban ebbel segítünk neked.

Szigorúan objektív cikkünkben bemutatjuk azt a 20 legjobb férfi frizurát ami a 2021-es évi trendeknek is megfelel. De mégis milyen lesz ez az év? Nos a “taper fade” és a “bald pade” azaz a rövid hajú átmenet és a nullás átmenet az elmúlt évek trendjét folytatva továbbra is menő lesz. A klasszikus férfi frizurák ismét előtérbe kerülnek, esetenként olyan trükkökkel, mint a hajvonal igazítás, vagy a borotvált minta. Ugyanakkor a borotvált elválasztó vonal már a múlté és csak az egészen szolid változata marad meg. A fiataloknál a hanyag kócos stílus továbbra is menőnek számít, de az “Ivy League” és a francia vágás is újra hódító útjára indul.

Íme a mi 20 legmenőbb férfi frizura ajánlatunk 2021-re.

Középhosszú oldalra fésült taper fade

Bár a kávézók 2020-ban egy időre bezártak hipszterek továbbra is köztünk élnek. Körükben lehet kedvelt ez az stílus akár egy középhosszú szakállal is.

taper fade férfi frizurák 2021
taper fade férfi frizurák 2021

Textúrált tüskék, formázott hajvonallal és átmenettel

Ha valami igazán újra vágysz kérd kedvenc barberedtől ezt a stílust, ami akkor is nyerő lehet ha kétoldalt enyhén kopaszodsz.

Oldalra fésült bald fade, elválasztó csíkkal

Sokaknak jól állhat ez modernbe oltott a klasszikus, én mégis inkább azoknak javaslom akik vékony szálú hajjal rendelkeznek. A magas nullás átmenet optikailag is segíti az összképet, ezért enyhe kopaszodással is jól néz ki. Főleg, ha némi hajrosttal dúsítod.

A modern francia vágás

2021 legmenőbb stílusa lehet a modern francia vágás, ami rövid szakállal igazán ütős kombó. Ha valami újra vágysz az elsők között próbáld ki!

Textúrált modern pompadúr

A pompadúr örök klasszikus, ami az igazán dús, egyenes szálú hajat hercegi koronává varázsolja.

Buzz cut

Alul semmi, fölül pici – ez jellemzi a Buzz cutot ami igazán katonás, kőkemény megjelenést kölcsönöz.

Hátrafésült undercut

Trendi keveréke a klasszikusnak és a modernnek, ráadásul az egyik leghálásabb a gondozása is. Reggelente egyszerűen csak szárítsd be forma irányában fésülve!

Göndör undercut, nullás átmenettel, formázott hajvonallal

Ha azt hiszed a göndör haj egy átok nézd meg ezt a stílust! Az átmenet magasságát és rövidségét persze változtathatod életkorodnak, lazaságodnak megfelelően.

Felnyírt pasikonty

A 2020-as évek egyik legnagyobb trendje a pasikonty, vagy ahogy az angol mondaná, manbun. Szerintünk a felnyírt változata igényesebb. Olvasd el cikkünket a manbun stílusról és csak akkor válaszd ezt, ha hajad dús és egységes!

Oldalrafésült Crew cut

Ritkább, enyhén kopaszodó hajjal remek választás a hanyagul oldalra fésült crew cut. Szárításnál fésű helyett ujjaiddal igazítsd el, ettől lesz kicsit kócos, rosszfiús és persze dúsabb hatású.

oldalra fésült férfi frizurák 2021
oldalra fésült férfi frizurák 2021

Rövid “Ivy League” magas nullás átmenettel

Az Ivy League az amerikai egyetemi sportolók tipikus hajviselete igazáén férfias tud lenni, ha magasra van nyírva. Fiatalos üzletemberektől az edzőkig bárkinek jól áll.

Dús “spikey” közepes átmenettel

A lányok imádják ezt a stílust, ami akkor ál legjobban ha huszas éveid elején jársz és baromi dús hajad van.

Félhosszú és kócos

Önmagáért beszél. Javasolt home office-ban dolgozóknak, lemezlovasoknak és tántoríthatatlan hipsztereknek

Ultra rövid, mintával

Szigorúan csak a leglazábbaknak!

Félhosszú spiky átmenettel

Kicsit punk, kicsit jó fiú vagy? Ez a stílus neked való! Enyhén nedves hajból formázd vax segítségével, kefével fésüld magasra, majd ujjbegyeiddel alakítsd ki a tüskéket.

Klasszikus elválasztott kicsi átmenettel

Egy igazi örökzöld, ami sosem megy ki a divatból. Bár túl nagy feltűnést sem keltesz vele. Hajrost használók számára az egyik legjobb stílus, amivel a ritka haj is tündökölhet.

Hamvasított és hátrafésült

Ha őszülsz akkor havasíts! Sokkal egységesebb és tisztább hatást kelthetsz. Jól alhat például ez a stílus. De érdemes elolvasnod az Őszülő haj ápolása és a 22 legjobb frizura ősz hajra című cikkünket is!

Klasszikus Ivy League

Ha egy dúsgazdag csábító vagy, vagy csak a bőrébe szeretnél bújni akkor ez a Te stílusod.

Business cut

Van akinek a megjelenés félig sem tréfa, hanem a munka része. Ha szeretnéd kihangsúlyozni pozíciód válaszd ezt az örökzöld, izén megnyerő hajviseletet.

Bozont (Shaggy) stílus

Már kiment a divatból, de pont ettől lehetsz vele egyedi. Ha megfelelően tudod viselni az enyhén vizes hatásúra vaxolt, félhosszú bozontos stílus talán a Te védjegyed lehet.

bozont férfi frizurák 2021
bozont férfi frizurák 2021