Trendi férfi frizurák 2023: Frizurák, vágások és színek: Top frizurák, vágások és színek

A férfiak haja hosszú utat járt be az elmúlt években. Mivel minden évben új stílusok és vágások jelennek meg, nehéz lehet lépést tartani a legújabb trendekkel. De ne félj, mi elvégeztük helyetted a kutatást, és összeállítottuk a férfias frizurák 2023-as listáját. Akár egy klasszikus vágást keresel, akár valami merészebbet, mindenkinek van egy trend. Szóval, minden további nélkül merüljünk el a 2023-as év legjobb férfi hajtrendjeiben.

Korábban már foglalkoztunk a témával, de akkor inkább az idei év trendjeit vizionáltuk. Ha azt a cikket is elolvasnád, akkor KATTINTS IDE.

Top férfias frizurák 2023-ban

A bozontos megjelenés

A shaggy look már néhány éve népszerű, és nem fog sehová sem menni. Ez a stílus a hosszabb, rétegezett hajat jelenti, amely kócos és rendetlen. Tökéletes azok számára, akik laza, gondtalan megjelenésre vágynak.

A Buzz Cut

A buzz cut egy időtlen klasszikus, amely még 2023-ban is erős. Ennél a stílusnál a hajat nagyon rövidre kell vágni egy hajvágógép segítségével. Könnyen karbantartható, és tökéletes azok számára, akik nem akarnak nagy felhajtást a hajuk körül.

A texturált vágás

A texturált vágás a klasszikus oldalvágott frizura modern változata. Ennél a stílusnál borotvával vagy ollóval textúrát adunk a hajnak, ami rendezetlen, kócos megjelenést eredményez. Tökéletes azok számára, akik egy alacsony karbantartási igényű, de mégis összeszedettnek tűnő frizurát szeretnének.

A hosszan átfésült haj

A hosszan átfésült egy olyan stílus, amely már néhány éve népszerű, és 2023-ban is divatos. Ennél a stílusnál a hajat felül hosszabbra növesztjük, és az egyik oldalra fésüljük. Tökéletes azok számára, akik klasszikus, kifinomult megjelenésre vágynak.

A férfiak frizurák legjobb vágás fajtái 2023-ban

A francia vágás

A francia vágás egy rövid, texturált vágás, amely tökéletes azok számára, akik alacsony karbantartási igényű stílusra vágynak. A haj oldalról és hátulról történő rövidre vágását jelenti, miközben a haj tetején kissé hosszabb marad. Ez a stílus könnyen formázható egy kis hajápolási termékkel.

Oldalválasztó

Az oldalválasztó egy klasszikus vágás, amely sosem megy ki a divatból. Ennél a stílusnál a hajat oldalt és hátul rövidre vágjuk, a haj tetején pedig hosszabbat hagyunk. A hajat ezután az egyik oldalra fésüljük, tiszta és kifinomult megjelenést eredményezve.

Az alulvágás

Az alulvágás, angolul undercut egy olyan stílus, amely már néhány éve népszerű, és még 2023-ban is erősödik. Ennél a stílusnál (hasonlóan az oldalválasztóshoz) a hajat oldalról és hátulról rövidre vágják, a haj tetején pedig hosszabbat hagynak. A hosszabb haj többféleképpen formázható, így sokoldalú vágássá válik.

A fade

A fade, vagyis átmenetes vágás egy népszerű férfi frizura, amely során a hajat fokozatosan rövidebbre vágják a felső részről oldalra és hátra. Ezt a stílust a saját preferenciáidnak megfelelően alakíthatod, akár magasan, akár alacsonyan fade-t szeretnél. Ez egy sokoldalú vágás, amelyet sokféleképpen lehet formázni.

A férfiak legjobb színei 2023-ban

Szőke

A szőke haj 2023-ban is népszerű szín lesz a férfiak számára. Legyen szó fényes platinaszőke vagy természetesebb árnyalatról, a szőke haj remek módja annak, hogy kitűnj a tömegből.

Vörös

A vörös haj egy merész választás, amely tökéletes azok számára, akik szeretnének kijelentést tenni a hajviseletükkel. Legyen az élénk, tüzes vörös vagy egy visszafogottabb vörösesbarna, a vörös haj remek módja annak, hogy megmutasd a személyiségedet.

Ezüst

Az ezüst haj már néhány éve népszerű, és még 2023-ban is trendi. Ennél a színnél a hajat ezüst vagy szürke árnyalatúra festik, ami kifinomult és elegáns megjelenést eredményez.

Fekete

A fekete haj egy klasszikus szín, amely sosem megy ki a divatból. Remek választás azoknak, akik alacsony karbantartási igényű, mégis összeszedett megjelenésre vágynak.

Összefoglalva a 2023-as férfi hajtrendeket:

Akár új férfias frizurák, vágások vagy színek között kutatsz, 2023-ban rengeteg lehetőség közül választhatsz. A bozontos kinézettől a lézerpontos vágásig mindenki számára van egy trend. Miért ne próbálnál ki tehát valami újat, és kísérleteznél idén a hajaddal? Ki tudja, lehet, hogy megtalálod az új, jellegzetes külsődet!

Ha egy olyan közösségre vágysz, ahol bátran vállalhatod a saját külsődet, akkor csatlakozzz zárt Facebook csoportunkba!

Mindennapi tippekért pedig kövess minket social média felületeinken:

Facebook oldal

Instagram oldal