Top 30 férfi haj stílus 2021 (2. rész)

Hoppá! Már alig több, mint 3 hónap van 2021-ből! Nézzük meg mik (voltak?) a legmenőbb férfi haj stílusok idén.

Ha lemaradtál az első részről, akkor itt olvashatod el.

Az előző részben ismertettük az első 15 legdivatosabb idei férfi hajviseletet. Ezek a következők voltak: kefe haj, undercut, szétválasztott undercut, alacsony átmenetű, közepes átmenetű, magas átmenetű, oldalt vágott, buzz vágás, caesar vágás, francia vágás, Bro Flow, Pompadour (pompadúr), visszasimított, Quiff és Blowout.

Nézzük mit tartogat számunkra még ez az év! Ha neked hosszú hajad van, akkor most figyelj, ugyanis ezek a divatos hajviseletek szinte egytől egyig neked fognak szólni! 🙂

16. Férfikonty

Emlékeztek még, hogy pár éve nagy divat volt a hipszterség? Nos, mára már vesztett népszerűségéből, ami viszont nem az a férfikonty, ami egy klasszikus hipszter haj stílus. Annak ellenére, hogy sokan azt jósolták, hogy ez csak múló szeszély lesz, a megjelenés folyamatosan bizonyított, és úgy néz ki, hogy egész évben megtartja népszerűségét.

17. Oldalra fésült

Ha rosszmájúak akarnánk lenni, azt mondhatnánk, hogy ezt a hajviseletet leginkább a kopaszodó férfiak szeretik, hiszen könnyen eltünteti a kezdődő kopaszságot. De ettől a cukkolástól nem kell tartatunk idén, ha ezt a formát választjuk, ugyanis ez most az egyik legdivatosabb. Tökéletes választás a közepesen hosszú fürtökhöz. Az aszimmetrikus stílus nagyon hízelgő és egyben szofisztikált megjelenést kölcsönöz viselőjének.

18. Bóbita/fejdísz (Topknot)

Ez egy művészi formája a férfikontynak (man bun). Jellegzetessége, hogy a konty rendezetlen (például kifittyenő hajtincsek) és magasan a fejtetőn van összefogva. Ha nagyon merész akarsz lenni, akkor kombináld össze az undercut vágással, hogy még jobban megragadhasd az emberek figyelmét!

19. Rasztahaj

Egyértelműen ütős lesz tőle a megjelenésed! Ha hosszú és vastag hajad van, akkor érdemes megfontolni ezt a frizurát. De egy biztos: ha egy ilyen hajkorona mellett teszed le a voksod, akkor az nagy elhatározást igényel, ugyanis sok munkába telik a megfelelő elkészítése és gondozása.

20. Férfikonty fonatokkal

Ez a hajviselet az egyik legizgalmasabb és igen merész férfi körökben. Ha igazán ki akarod maxolni ezt a stílust, akkor több soros fonatokat is készíthetsz, de az egyszerűbb megjelenésű egy fonat is megteszi hatását!

21. Férfi fonott haj

Ez egy abszolút új trend, természetesen igazán hosszú hajjal érdemes belevágni. A nagyszerűsége továbbá abban rejlik, hogy gyakorlatilag bárhogy viselve megragadja majd mások tekintetét!

22. Félig felkötött

Amellett, hogy egyedi és stílusos viselet, nagyon praktikus is. A stílus kialakításával, amelyben a haj felső fele lófarokba vagy kontyba van kötve, olyan megjelenést érhetsz el, amely távol tartja a hajad az arcodtól, miközben megmutatja annak hosszát.

23. Lófarok

Ha egy egyszerű, praktikus – mégis divatos frizurára vágysz, akkor egyértelmű, hogy a lófarok lesz a neked való! Legalább vállig érő haj kell hozzá. Ezután egy egyszerű simító mozdulattal fogd össze a tarkódnál (lazára hagyva) a hajadat, amit köss össze egy hajgumival – és voálá! Kész is a lófarok. Nincs ennél egyszerűbb! 😉

24. Hosszú haj elválasztva

Ha neked is hosszú hullámos hajad van, akkor fel tudod turbózni a megjelenésed azzal, hogy oldalt elválasztod (akár balra, akár jobbra). Ha nagyon merész vagy, még középen is kettéválaszthatod!

25. Hosszú és egyenes haj

Az egyenes hajúak göndör hajat akarnak, a göndör hajúak egyeneset. Ilyenek az emberek! 🙂 Ha a Tiéd egyenes és hosszú, akkor szerencséd van, ez ugyanis szintén divatos most. Csak egy dologra kell figyelni: mindig legyen egy kis textúra benne, hogy elkerülhesd a túl határozott oldal és középső részeket, amelyektől előnytelenné válik a fejforma.

26. Laza hullámos és göndör

Ami a férfiak hosszú frizuráját illeti, semmi sem győzi le a laza hullámokat és fürtöket. Hihetetlenül kevés karbantartást igényel, ráadásul ez a természetes megjelenés továbbra is komolyan divatosnak tűnik a maga nyugodt és faragatlan módján.

27. Rakoncátlan hullámos

Ami a legjobb férfi frizurákat illeti, a textúra létfontosságú szerepet játszik. Mint ilyen, a sima és lapos stílusokat rendetlen hullámok és kócos vágások váltják fel. Annak érdekében, hogy ezek a vágások elég sokoldalúak legyenek ahhoz, hogy bárhol viselhessék, beleértve az irodát is, csak tartsd röviden és rendezetten az oldalakat.

28. Frufru

Ha egy közepes hosszúságú vágáson gondolkozol, érdemes fontolóra venni a frufrut. A frufru ismét trendi a férfiak számára, és jól néz ki még akkor is, ha rendetlenül viselik, rengeteg textúrával.

29. Erős szétválasztás

Ha még stílusosabbá és hangsúlyosabbá akarod tenni a közepesen hosszú hajadat, akkor próbáld ki, hogy jól láthatóan szétválasztod a tetejét az aljától. Egy borotvált csík adja meg az erős élét a szétválasztásnak. Még akkor is ravasz megjelenést tud adni, ha a hajad felső része kócosan áll.

30. Faux sólyom

A végére hagytuk a legmerészebb idei divatos hajviseletet. Ha egy új, izgalmas megjelenésre vágysz, akkor a faux sólyom kiváló választás lehet. A mohawk intenzív hozzáállása nélkül ez a stílus jól néz ki, és egyszerűen viselhető. Csak győződj meg arról, hogy a faux sólyom frizurát egy kicsit rendetlenül viseld, hogy ne tévesszék össze a mohawk frizurával.

Ebből az összesen 30 darab férfi hajstílusból már biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb hajviseletet, ha éppen váltani készülsz. De ha úgy gondolod, hogy kimaradt egy divatos idei férfi hajviselet, akkor ne habozz és írd meg nekünk! 🙂