Mire számítsunk a férfi haj és fodrászat területén 2023-ban?

Bár már 2 hónap el is röppent 2023-ból, sok meglepetést tartogathat még a férfi haj és férfi fodrászat témaköre.

Nézzük meg, hogy mik lesznek vagy inkább mik lehetnek ezek az újdonságok:

2023-ban a férfi haj és fodrászat területén várhatóan számos érdekes és népszerű téma lesz, amelyek közül néhány a következő lehet:

Állati mintás hajfestések: 

Az állati minták, mint például a tigriscsíkok, a leopárd pöttyök vagy a kígyó bőrhatások egyre népszerűbbek lesznek a férfiak körében is. Az ilyen minták elhelyezése a hajban különböző technikákkal történhet, például hajfestékkel, vagy akár tetoválás-szerűen is.

Hajvágás és styling trendek: 

A hajvágási technikák és stílusok folyamatosan változnak, és 2023-ban is lesznek olyan trendek, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek majd. Ilyen lehet például az oldalsó rész vagy a copf a tarkón, amelyek egyre inkább a férfiak körében is divatossá válnak.

Fodrászat technológia:

Az új technológiák folyamatosan megújulnak a szépségiparban, így a fodrászat területén is várhatóak újabb és fejlettebb eszközök. Ilyen lehet például az okos hajvágó gépek, amelyek segítségével a fodrászok pontosabban és könnyebben vágják az ügyfelek haját.

Környezetbarát hajápolás:

A fenntarthatóság és a környezetvédelem fontossága egyre nagyobb hangsúlyt kap a szépségiparban is, így várhatóan egyre több környezetbarát hajápolási termék lesz elérhető a piacon. Ezek lehetnek például olyan termékek, amelyek újrahasznosított anyagokból készülnek, vagy olyanok, amelyek biológiailag lebomlanak.

Online fodrászat: 

Az online fodrászat egyre népszerűbbé válik a digitalizáció korában. Az online fodrászat lehetőséget ad arra, hogy az emberek otthonuk kényelméből bármikor foglaljanak időpontot, vagy akár online konzultációt kérjenek a fodrászuktól.

online időpontfoglalás fodrászoknak

Persze ez már régóta nagyon sok fodrásznál, borbélynál vagy szalonban elérhető, sőt, van, ahol már jó ideje csak így lehet időpontot foglalni, ám a tendenciák alapján még több helyen átállhatnak az ilyen jellegű időpontfoglalásra. Ez egyébként egy nyertes-nyertes szituáció tud lenni, hiszen az időrabló telefonálgatás helyett csak rápillantunk a fodrászunk online naptárjára és, ha látunk olyan szabad időpontot, ami nekünk is jó, akkor pár kattintással befoglaljuk és akár egyből ki is fizethetjük.

Ezenkívül természetesen számos más érdekes és népszerű téma is lehet a férfi haj és fodrászat területén 2023-ban. Azonban ezek az említett témák nagy valószínűséggel kiemelkedőek lesznek.

Szerinted kihagytunk valamit? Vagy neked van egy belsős infód, hogy mi lesz 2023 nagy férfi hajas dobása? 🙂

Ne tartsd magadban, osszd meg zárt Facebook csoportunkban ezt a titkot! 😉

Napi friss praktikákért és tippekért pedig kövess minket social csatornáinkon:

Facebook oldal

Instagram oldal