Esküvői hajviselet vőlegényeknek

Ha esküvői hajviseletről van szó mindenki a menyasszonyi hajkoronára gondol, esetleg az örömanya frizurájára. Pedig ahhoz, hogy vőlegényként számodra is tökéletes emlék legyen az esküvő elengedhetetlen, hogy életed legjobb megjelenését öltsd magadra és ne egy balszerencsés frizura miatt érezd feszélyezve magad, vagy kelljen rejtegetni az esküvői fotókat.  Ezúttal a vőlegény hajviseletekre adunk pár tippet.

Mire kell ügyelni a vőlegény hajviseletének tervezésekor? Nos a legfontosabb az, hogy tűnj maximálisan ápoltnak! Ugyan a hétköznapok során teljesen legitim lehet a laza, borostás küllem, az esküvődön mindenképp törekedj a makulátlan megjelenésre. Ezzel megtiszteled az eseményt és magát a menyasszonyt is. A bozontos hajviselet tehát felejtős, és ha szakállat viselsz az legyen frissen fazonírozva, a nagyon rövid borostát pedig inkább hanyagold.

Szintén extrém fontos, hogy a hajad megfelelő szakember vágja! Mindenképp keress megbízható fodrászt, aki felnőtt a feladathoz és időben egyeztess vele, hogy milyen alkalomból kéred a frizurát. Egy jó fodrász alapos tervezéssel vágnak neki a nagy feladatnak, természetesen az egyedi igényeket szemmel tartva. Persze egy profi fodrász is vághat előnytelen hajat, ha azt kéred. Ezért előzetesen egy stylist tanácsát is érdemes meghallgatnod, aki biztosan képes megmondani, hogy az adottságaiddal jól áll e az elképzelésed, vagy éppen javasolhatja számodra az optimálisat.

A menyasszonytól eltérően nem fontos közvetlenül az esküvő előtt fodrászhoz menned, bőven elég azt megelőzően 2-3 nappal. Ha így teszed, akkor érdemes otthon főpróbát tartani a hajviselet beállításában. Legyen nálad a fodrászod által ajánlott minőségi termékek is, amik hatása a lakodalom végéig.

Milyen lehetőségeid vannak a tökéletes megjelenésre problémás, gyenge szálú vagy kopaszodó haj esetén?

Természetesen a paróka nem opció, és a borotvált fejgolyó sem, hacsak nem a mindennapok során is ez a stílusod. Viszont van néhány lehetőség arra, hogy meglepően felturbózd a frizurád. Az Egyik a nálunk már ajánlott Toppik hair fiber termék. A hajrost technológia képes hihetetlen dúsító hatást elérni ami a ritka, gyenge szálú haj számára csodaszer. Ezt a terméket azonban mindenképp érdemes korábban beszerezned és tesztelned, hogy biztosan ne rontsd el. Ha pedig tartást szeretnél adni hajadnak akkor, szerintünk a drogáriákban kapható hajporok között érdemes keresgélned. Mindezt végül minimális hajlakkal erősítheted meg.

Pro tipp: Próbáld ki azt, hogy mielőtt bármit is tennél a hajadra, egy leheletnyi (tényleg csak egy fél borsszem méretű) hajolajat kenj szét tenyereiden és túrj bele a hajadba. Ez segít jobban fixálni a rákerülő hajrostot és egy egészséges fényt ad hajadnak. Ha pedig az őszülő hajszálak okoznak neked problémát akkor erről egy egész cikket írtunk már, sőt a szakáll színezésről is olvashatsz oldalunkon. Persze ne felejtsd el a leírtakat előre és óvatosan kipróbálni.

Esküvői frizura ötletek férfiaknak

Azt nem mondhatjuk meg milyen hajviselet áll neked jól, de néhány tippet adunk különböző stílusokra. Ha van amelyik tetszik egyeztesd le stylistoddal.

Az esküvői hajad kinézete mindig visszaköszön majd a képeken.
Válassz hozzád illő esküvői hajviseletet
Hozd a legsármosabb formádat az esküvődön, aminek része a hajad is.
Válassz hozzád illő frizurát a nagy napra
Sokan választanak a megszokottól eltérő frizurát esküvőjükre
Mások az egyszerű hajviseletet választják amikor kimondják az igent.