Divatos férfi hajvágások szakállal 3. rész

Divatos férfi hajvágások szakállal 3. rész

Az első és a második részben összeszedtünk 7 darab ütős és divatos férfi haj és szakáll kombinációt.

Ha esetleg nem találtad meg a számodra legmegfelelőbbet, akkor se csüggedj!

Ebben a részben újabb hihetetlenül vonzó párosításokat fogunk bemutatni!

Kezdjük is egy kevésbé ismert frizurával!

Dél-franciaországi haj és teljes szakáll

A hullámos és göndör hajszerkezetekkel sok magasságot és térfogatot lehet elérni, ami az egyik legjobb eszköz az arc átformálásához illetve a legjobb vonások kiemeléséhez.

A kerek arcok karcsúsodhatnak és hosszabbnak tűnhetnek, ha a hossz és a térfogat a fejtetőre és a felső oldalakra összpontosul, mint ebben a dél-franciaországi frizurában.

A fülek körüli tiszta kopasz fazon behúzza a térfogatot az oldalakon, hogy az arc karcsúbbnak tűnjön, a teljes szakáll fedés pedig segít oválisabb vagy szögletesebb formát kialakítani. 

High Drop Fade* & Kormány bajusszal

*fade olyan fodrászat, amelynek során az oldalsó hajat levágják vagy nagyon rövidre tartják, miközben a fej tetején lévő hajat hosszúra növesztik.

Egy kis hajcsomó az állon egy kormány bajusszal kombinálva merész arcfrizura azoknak a srácoknak, akik szeretnek kísérletezni a különböző megjelenésekkel.

Párosítsd egy high drop taper fade-el, és máris megvan egy egyedi hipszter kinézet, amivel nagyon jól szórakozhatsz. A hosszabb hajszálak tetején tincsenkénti felborzolásával egy kicsit felrázhatod a dolgokat, hogy a stílus ne legyen túl komoly. A bajusz viasz elengedhetetlen ehhez. 

Hosszú felső haj finom fakó átmenettel és rövid nyakszakállal

Ez egy rendkívül kreatív módja annak, hogy segítsd az arcformádat meghatározni, kialakítani egy hajvágás és szakáll kombóval. A rövid nyakszakáll növesztése, miközben az arcodat tisztára borotválod, nem biztos, hogy gyakori megjelenés, de kiemeli az állkapocsvonalat, és segít megformázni egy szögletesebb, “vésettebb” állkapcsot.

A hosszú felső, rövid oldalsó hajvágással kombinálva az összhatás meghosszabbítja az arcot, hogy karcsúbbnak tűnjön. A vágás oldalait a fülek körül kissé befelé fakítják (burst fade), a felső részt pedig zselével érdemes formázni és hátrasöpörni a fényes megjelenés érdekében. 

Írd meg kommentben, hogy neked melyik jött be a legjobban!

Férfihaj Facebook

Férfihaj Instagram

Ha kíváncsi vagy még több férfi haj és szakáll kombinációra, akkor kövess minket közösségi média csatornáinkon, hogy első kézből értesülj a legújabb trendekről, technikákról.