2022-es férfi hajtrendek

Milyen férfi hajtrendek dominálhatnak 2022 -ben?

A 2022-es férfi hajtrendekre vonatkozó legfontosabb előrejelzéseket olvashatod el a cikkben!

A mulletektől a tiszta borotváltságig, ez az év két visszásnak ígérkezik. Természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy milyen korosztályba tartozik valaki…

A 2022-es férfi hajtrendek

Képek forrásai: 1., 2., 3.

A mulletek 

2022-ben a férfiak egyre inkább eltávolodnak a fényes hajviselettől, és helyette a textúrásabb vágásokat választják, mint például a mullet és a shag. Ha ezek a frizurák újra divatba jönnek és jól csinálják, hihetetlenül menő és trendi megjelenést kölcsönöznek a férfiaknak. Azok számára is nagyszerű hajvágási választás, akik a kevés karbantartást igénylő frizurát és stílust kedvelik, mivel akkor mutatnak a legjobban, ha rendezetlenül és könnyedén viselik őket, és otthon is könnyen formázhatók egy textúrázó termék, például sós spray vagy matt paszta segítségével, hogy további textúrát adjanak a hajnak. Ezek a hosszabb frizurák különösen jól működnek azok számára, akiknek markánsabb az arcformájuk, például a szív alakú arcformák, mivel segítenek lágyabbá tenni az arcot. A gyémánt arcformájúak számára is fantasztikus választás, mivel segíthetnek kihangsúlyozni a csontozatukat.

férfi hajtrend 2022
Kép forrása, férfi hajtrend 2022

Erős átmenet

Azok számára, akik nem szeretnének hosszúra nyírt frizurát, az erős formájú hajvágások és a markáns átmenetek is trendik lesznek az új évben. Ezekhez a hajvágásokhoz fontos, hogy jó hírű férfi fodrászt keress fel, aki jól tud dolgozni az ollóval, hogy a fejhez közel vágva gyönyörű formát és tiszta vonalakat hozzon létre a hajban. Az oldalt kitűnő hajrésznek nagyon rövidnek kell lennie, a tetején pedig hosszúnak, de még mindig tisztának és átmenet mentesnek kell látszaniuk.

Buzz vágás 

2022-ben mindenképpen ki kell tűnni a tömegből a hajviselettel, és olyan frizurát kell választani, amely kalandosabb! Az egyik 2021-ben népszerű hajvágás, amelynek 2022-ben visszatérését láthatjuk, a buzz cut, de modern megközelítésben. A férfiak elkezdenek majd színt adni a vágásukba, például élénk, punk ihletésű hajszíneket, amelyek a frizurának egy zord megjelenést kölcsönöznek – gondoljunk a neonzöldekre, rózsaszínre, narancssárgára és sárgára. Ezek a külsőségek határozottan nem a gyengébbik nemnek valók, és fantasztikus választás azoknak a férfiaknak, akik valóban ki akarnak tűnni a tömegből az újévre.

Szőkítés

A szőkítés szintén népszerű színválasztás lesz a férfiak (különösen a Z generáció) körében. A fehérített haj, amely jól néz ki a rövidebb megjelenéseken és a rövidebb hajszálakkal párosítva is, hogy egy “nyilatkozat megjelenést” hozzon létre. (A statement look vagy “nyilatkozat megjelenés” angolból fordított kifejezés, ami körülbelül ennyit tesz: egy érdekes, vonzó vagy viszonylag feltűnő darabja az öltözékednek, megjelenésednek.) 

Ha ezt a hajat választod magadnak, akkor ügyelni kell rá, hogy tisztán és hamvasan tartsd ezüstös samponokkal és hajápolási termékekkel is, hogy elkerüld a törést, és hogy nedvességet és fényt adjon a hajnak. Azok számára, akik nem szeretnének túl élénk színt használni, a pasztell hajszínek is trendik maradnak, különösen a tavasz felé haladva, a zöld pasztell árnyalatai pedig a szezon kiemelkedő árnyalatai lehetnek.
Lesz-e a szakáll a férfi hajtrend 2022 -ben része?

Szakáll: viszlát!

Az ápoltság tekintetében a friss arcú megjelenés volt az egész kifutón (férfi modelleknél) tavasszal, valószínűleg sok férfit fogunk látni, akik megszabadulnak szakálluktól és bajuszuktól, és tisztára borotvált megjelenést vagy borostát választanak.

A fent megjósolt trendek összeállításánál számos külföldi 2021-es stílus is figyelembe lett véve. Észrevételed, megjegyzésed van? Írj kommentet Facebook oldalunkon! Kövess minket, hogy mindig értesülj a legújabb férfi haj trendekről!